Een starterspakket van 5 lessen. In 10 u kennis maken met de basisvaardigheden om nadien vol vertrouwen zelf aan de slag te gaan. Maten en maattabellen, stoffen en stofweetjes, patroontekenen, knippen, meten, stikken, ... het komt allemaal aan bod. Er zijn vier plaatsen per cursus, maar heb je een eigen naaimachine dan kan je zonder probleem aanschuiven als vijfde persoon.


Cursusdata:  zondagen  23 - 30 april & 7 -14 - 21 mei

Uren: van 14u tot 16u


Programma

les 1 : leren correct maten nemen en je eigen maten in een bestaande maattabel invullen. Daarnaast komen een heel aantal stofweetjes aan bod.

les 2 : tijdens deze les gaan we het naaimachine "temmen". Alle mogelijkheden worden uitgeprobeerd. Heb je een eigen naaimachine dan kan je dit meebrengen en zo ontdekken wat het aan mogelijkheden heeft (het mag voor de rest van de lessenreeks hier in Lazuli "overnachten" als je tegen het heen en weer sleuren er van opziet).

les 3,4 & 5 : tijdens deze lessen gaan we aan de slag met het patroon en stof  voor het maken van een vakkenkussen. Tijdens het maken van dit kussen zal je heel wat valkuilen ontdekken die je met evenveel handigheidjes zal weten te omzeilen. 


Alle materialen zijn in het cursusgeld inbegrepen. Naaigerief moet je wel meebrengen. Moest je dit niet hebben dan kan je 
STIKKIE PAKKIE aankopen. Het is een doosje waar alles inzit voor elke beginnende naaister. Natuurlijk kan je jouw naaibenodigdheden ook gewoon aanvullen, KLEIN GERIEF.

Tot ziens,

Hilde

Beginnerscursus Naaien & Stikken (start op 23 april)

  • Model: beginnerscursus 170423
  • Beschikbaarheid: Niet in voorraad
  • €95,00


Tags: workshops